search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Πένθος στη δημοσιογραφική οικογένεια – Πέθανε ο Ρίζος Ψύλλος σε ηλικία 54 ετών

17.04.2020 05:20
Πένθος στη δημοσιογραφική οικογένεια - Πέθανε ο Ρίζος Ψύλλος σε ηλικία 54 ετών - Media

 

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και τις δύο κόρες του..

Ο Ρίζος Ψύλλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που δυστυχώς αποδείχτηκε μοιραίο.

Εργάστηκε ως συντάκτης ύλης και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Τελευταίοι «σταθμοί» στην δημοσιογραφία και στους οποίους βρέθηκε ο Ρίζος Ψύλλος ήταν το σάιτ “Protagon” και η εφημερίδα “Νέα Σελίδα”, ενώ είχε βρεθεί και στο σάιτ “Newpost”.

Γιόρτασε τα τελευταία του γενέθλια στις 4 Απριλίου. Μία μέρα μετά, έκανε και την τελευταία του ανάρτηση στο facebook. Ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές που του έστειλαν και τους αφιέρωσε ένα τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν γράφοντας: «Ηταν πιο μεγάλη από τη χθεσινή καταιγίδα η βροχή από τα μηνύματα που στείλατε για τα γενέθλιά μου. Μακάρι σύντομα να μπορούμε το τσούγκρισμα των ποτηριών, με τα γέλια να μην σκιάζονται από τις μάσκες και τα αντισηπτικά… Ευχαριστώ για τη μαγεία αλήτρες, βαστάτε γερά!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01