search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Σήλιας Κριθαριώτη για τον κορωνοϊό: «Φοβήθηκα πολύ, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα» (Video)

20.04.2020 12:41
Η εξομολόγηση της Σήλιας Κριθαριώτη για τον κορωνοϊό: «Φοβήθηκα πολύ, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα» (Video) - Media
 
Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.
 
Στο βίντεο που ανήρτησε αναφέρει το πόσο πολύ φοβήθηκε αλλά και ότι τα κατάφερε χάρη στη γιατρό της και τη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του συζύγου της Nίκου Τσάκου.
 
«Χρόνια πολλά σε όλους. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ότι και εγώ γυρνώντας από ένα ταξίδι μου από το Λονδίνο στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα από τον γνωστό ιό.
 
Φοβήθηκα πολύ, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Για αυτό θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε μία από τις καλύτερες γιατρούς του κόσμου την Αναστασία Κοτανίδου που με την εμπειρία της, τις γνώσεις της, την ηρεμία της και την πίστη της μου χορήγησε τα σωστά φάρμακα και έγινα γρήγορα καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σήλια Κριθαριώτη.
 

Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30