search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:29
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Στους ειδικούς ο πρώτος λόγος για την άρση των μέτρων

21.04.2020 06:49
Θεοδωρικάκος: Στους ειδικούς ο πρώτος λόγος για την άρση των μέτρων - Media

 

«Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν αναδειχθεί ορισμένα θετικά χαρακτηριστικά, όπως η ενότητα, η αλληλεγγύη και το οργανωμένο σχέδιο με το οποίο πορευτήκαμε» τόνισε μεταξύ άλλων το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Τα εν λόγω στοιχεία πρέπει να τα κρατήσουμε και για την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ενώ όσον αφορά στην άρση των μέτρων, υπογράμμισε ότι τον «πρώτο λόγο τον έχουν οι ειδικοί» και ότι ήδη η κυβέρνηση επξεργάζεται διάφορα εναλλακτικά σχέδι

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε επίσης ότι για όσο κρατήσει ακόμα η καραντίνα, θα παραμείνουν σε ισχύ τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και τα μέτρα διευκόλυνσης για κατηγορίες εργαζομένων, ενώ τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο πρωθυπουργός.

Τέλος ο υπουργός, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, είπε ότι «αναμένουμε ένα βαθύ υφεσιακό κύμα, αλλά το πόσο μεγάλο θα είναι θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο τουρισμός που είναι πολύ σημαντικός γα τη χώρα μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:28