search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:06
MENU CLOSE

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Εκρηκτικός μηχανισμός στη Μονή Πετράκη (Photo)

21.04.2020 12:12
Τρεις τραυματίες από ξέφρενο κυνήγι της ΕΛΑΣ σε όχημα με επίδοξους ληστές - Από τη Δάφνη ως τις Αχαρνές - Media
 
Συναγερμός σήμανε προ ολίγου στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛΑΣ, καθώς στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από την πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος, εντοπίστηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός.
 
Τον μηχανισμό εντόπισε ο ηγούμενος της Μονής κι αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).
 
Στο σημείο βρέθηκαν τρεις βαλίτσες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός, που αποτελείτο μεταξύ άλλων από μια μεγάλη φιάλη υγραερίου.
Σύμφωνα με το ethnos.gr, δεν υπήρχε συνδεσμολογία και οι οι δράστες προσπάθησαν να την ενεργοποιήσουν, καθώς βρέθηκαν ίχνη φωτιάς.
 
Πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρει ότι το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εκτιμά ότι δεν επρόκειτο να προκαλέσει μεγάλες ζημιές
 
Ο μηχανισμός και τα υπολείμματα που βρέθηκαν στο χώρο έχουν συλλεχθεί και μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση. .
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03