search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43
MENU CLOSE

Φρίκη: Βγήκε από τη φυλακή λόγω κορωνοϊού και σκότωσε την 9χρονη κόρη του

22.04.2020 16:31
Φρίκη: Βγήκε από τη φυλακή λόγω κορωνοϊού και σκότωσε την 9χρονη κόρη του - Media

 

Ο Μουσλούμ Ασλάν βγήκε από τη φυλακή λόγω του περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού και δολοφόνησε την 9χρονη κόρη του.

Ο Ασλάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, φυλακίστηκε πέρυσι αφού μαχαίρωσε τη σύζυγο του Ρούκιε στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας και αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror, γράφουν ότι με το που βγήκε από τη φυλακή, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και προσπάθησε να απαγάγει τα τρία τους παιδιά. Το ζευγάρι τότε άρχισε να καυγαδίζει και ο Ασλάν χτύπησε μέχρι θανάτου την 9χρονη κόρη του, Κέιλαν. Έπειτα φέρεται να διέφυγε και συνελήφθη αργότερα σε ένα πάρκο.

«Ήταν βίαιος με τα παιδιά. Κρέμασε τη μεγάλη μου κόρη στον τοίχο και μετά τη χτυπούσε με ένα λάστιχο. Την άφησε αιμόφυρτη, πήρε ένα ταξί και εξαφανίστηκε» είπε η μητέρα των παιδιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43