search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στα Σεπόλια οι μάσκες που δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο

24.04.2020 17:04
Ο Αντετοκούνμπο ζητά 2 εκατ. δολάρια από ιστοσελίδα που χρησιμοποίησε το Greek Freak χωρίς έγκριση - Media

 

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δώρισε 10.000 μάσκες στον δήμο Ζωγράφου και αρκετές από αυτές μοιράστηκαν στα Σεπόλια, όπου μεγάλωσε ο Γιάννης και τα αδέλφια του.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) παρέδωσε σήμερα στη γειτονιά των Σεπολίων μέρος από τις μάσκες που τους δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάσης, Κώστας και Άλεξ αλλά και η μητέρα τους Βερόνικα αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη δωρεά στον δήμου Ζωγράφου θέλοντας να συμβάλουν ουσιαστικά στην προστασία από τον ιό COVID-19. O ΟΠΑΝΔΑ έδωσε μάσκες για τους εργαζόμενους και στη γειτονιά των Σεπολίων στην 4η Δημοτική Κοινότητα, απ’ όπου ξεκίνησαν την αθλητική τους καριέρα.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκοφύλλου και ο Αντιπρόεδρος Γιούρκας Σεϊταρίδης βρέθηκαν στο Ανοικτό Γήπεδο Σεπολίων και παρέδωσαν μάσκες στον πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, αλλά και στον πρόεδρο του ΑΟ Τρίτωνα, την ομάδα που ξεκίνησαν τα αδέλφια τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, Νίκο Παπακώστα.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο αποδεικνύει τον ανθρωπισμό της και την ευαισθησία της σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που όλοι περνάμε και δεν ξεχνάνε το πως τους υποδέχτηκε η Αθήνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την οικογένεια για τη γενναιόδωρη προσφορά τους.» τόνισε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημοτικό Ιατρείο της περιοχής, όπου παρέδωσαν κι εκεί αριθμό μασκών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:53