search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Ελ Σαλβαδόρ: Έβγαλαν «κολλητά» εκατοντάδες ημίγυμνους κρατούμενους για… προαυλισμό (Photos)

27.04.2020 07:02
Κορωνοϊός-Ελ Σαλβαδόρ: Έβγαλαν «κολλητά» εκατοντάδες ημίγυμνους κρατούμενους για... προαυλισμό (Photos) - Media

 

Εκατοντάδες κρατούμενοι σε φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ εξαναγκάστηκαν να “προαυλιστούν” μαζικά και κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλον απλώς φορώντας… μάσκες και μάλιστα κάποιοι από αυτούς, όχι όλοι. Οι εικονες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προκαλούν φρίκη και ανατριχίλα, καθώς δείχνουν ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων, καθισμένοι ο ένας κολλητά στον άλλον σε σειρές, ημίγυμνοι, με τους διοικούντες της φυλακής να αγνούν και τους στοιχειώδεις κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, κι όλα αυτά ενώ υποτίθεται στη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη lockdown λόγω του κορωνοϊού. 

Το γεγονός αυτό συνέβη το Σάββατο στις φυλακές Ιζάλκο, μία μέρα μετά την σφαγή 22 ατόμων στο εσωτερικό της από μέλη αντιμαχόμενων συμμοριών. 

Ο Πρόεδρος της χώρας Μπουκέλε είπε ότι οι ηγέτες των συμμοριών θα τεθούν σε απομόνωση μετά από αυτή την απότομη αύξηση των ανθρωποκτονιών.

Μάλιστα έγραψε στο Twitter: «Δεν υπάρχει επαφή με τον έξω κόσμο. Τα σωφρονιστικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και όλες οι δραστηριότητες θα ανασταλούν μέχρι νεωτέρας.

«Οι ηγέτες των συμμοριών θα περάσουν σε απομόνωση.»

Ο Μπουκέλε είπε ότι το κλείδωμα «μέγιστης έκτακτης ανάγκης» θα εφαρμοστεί, ενώ η αστυνομία ερεύνησε τις 22 δολοφονίες που αναφέρθηκαν την Παρασκευή.

Αυτός ο αριθμός ήταν το υψηλότερο σύνολο σε μία μέρα από τότε που ο Μπάκελε ανέλαβε τα καθήκοντά του τον περασμένο Ιούνιο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52