search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η γκάφα με την Πρωτοψάλτη και το fail του επικοινωνιακού του επιτελείου (Photos/Video)

27.04.2020 09:42
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η γκάφα με την Πρωτοψάλτη και το fail του επικοινωνιακού του επιτελείου (Photos/Video) - Media

 

 

Εκεί που η Ελλάδα κατά γενική ομολογία τα πήγαινε καλά με τον κορωνοϊό και η κυβέρνηση πιστωνόταν μεγάλο μέρος της θετικής εικόνας, ξεκίνησαν οι γαλάζιες γκάφες και τις τελευταίες μέρες οι …άριστοι μετρούν τις επικοινωνιακές «καρπαζιές».

Πρώτη και καλύτερη, η ιστορία με τα κέντρα κατάρτισης των επιστημόνων. Εδώ δεν είναι μόνο επικοινωνιακό το παιχνίδι καθώς έγινε σαφές ότι επρόκειτο για παρτάκι πλουτισμού γαλάζιων κολλητών στις πλάτες των επιστημόνων.

Η κυβέρνηση βγήκε λαβωμένη, έδωσε λόγο ύπαρξης στην αντιπολίτευση και έδειξε τον σφιχτό και …αμαρτωλό εναγκαλισμό της με τα εγχώρια ΜΜΕ, που για μέρες δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν έδειξαν τίποτα για μια υπόθεση που γέλαγε όλη Ελλάδα, με τα «Σκόιλ Ελικικού» και άλλα …μαργαριτάρια.

Στη συνέχεια ήρθε η συναυλία της Πρωτοψάλτη. Έγινε σαφές πια ότι το επιτελείο του Μητσοτάκη «μυρίστηκε» επικοινωνιακό όφελος και ακολούθησαν οι σκηνές που έπαιξαν παντού με την καλλιτέχνιδα έξω από το Μαξίμου πάνω στο φορτηγό και τον πρωθυπουργό να την χαιρετά από κάτω. Δίπλα τους, πλήθος δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Φυσικά η όλη επιχείρηση γύρισε επικοινωνιακά μπούμερανγκ, καθώς ήταν πολλές οι αντιδράσεις, τόσο για τον κόσμο και τον συνωστισμό έξω από το Μαξίμου την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους με τα κανάλια να κουνούν το δάχτυλο τραμπούκικα, όσο και για την σπουδή της κυβέρνησης να εκμεταλλευτεί τα πάντα επικοινωνιακά.

Και επειδή η μπάλα πήρε και την Πρωτοψάλτη, η ίδια φρόντισε να βγει στον ΑΝΤ1 και να δώσει το παρασκήνιο.

Σύμφωνα με όσα είπε λοιπόν, μετά από 3,5 ώρες συναυλίας ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τον ανιψιό του -εεεεε- τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του ζήτησε το φορτηγό να περάσει από Ηρώδου του Αττικού.

Η ίδια μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι αισθάνθηκε πιεσμένη όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους σχεδόν γύρω από τον πρωθυπουργό.

Μέχρι και ο Αντώνης Πανούτσος (!) σχολίασε το γεγονός στην ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας, λέγοντας το αυτονόητο: Ότι είναι προφανές ότι ήταν προσχεδιασμένο (τουλάχιστον από την κυβέρνηση) με τόσα τηλεοπτικά συνεργεία να περιμένουν στο σημείο.

Όλα τα σκέφτηκαν οι επιτελείς αλλά ότι παραβιάζουν τα μέτρα ασφαλείας με όλους αυτούς εν μέσω πανδημίας, μάλλον τους έπεσε πολύ.

Τα σχόλια στην ανάρτηση του Μητσοτάκη στο Instagram και στο twitter γενικότερα, διόλου κολακευτικά:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52