06/03/2021 10:05:11

Τι σκαρφίστηκαν: Δυο φίλοι και γείτονες έκαναν τον φράχτη του, τραπέζι για να πίνουν μπύρες αφού η παμπ είναι κλειστή λογω κορωνοϊού

Τι σκαρφίστηκαν: Δυο φίλοι και γείτονες έκαναν τον φράχτη του, τραπέζι για να πίνουν μπύρες αφού η παμπ είναι κλειστή λογω κορωνοϊού - Media

 


Οι δυο γείτονες και φίλοι είχαν πέσει σε κατάθλιψη. Λόγω κορωνοϊού η αγαπημένη τους παμπ, εκεί που πήγαιναν μετά τη δουλειά και έπιναν την μπύρα τους έκλεισε λόγω κορωνοϊού. Δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι και ούτε να πιουν την μπύρα τους για το λόγο αυτό, σκέφτηκαν μια πρωτότυπη λύση. 
Έκοψαν σε κάποιο σημείο τον φράχτη που χωρίζει τους κήπους των σπιτιών τους και με ένα κατάλληλο μηχανισμό που του τοποθέτησαν τον έκαναν τραπέζι για να μπορεί να κάθεται από τη μια πλευρά ο ένας και από την άλλη ο άλλος για να πιούν την μπύρα τους όπως έκαναν και στην παμπ. 
Και όταν τελειώσει η μπύρα και οι συζητήσεις τότε πάλι με τον ίδιο μηχανισμό επαναφέρουν το φράχτη όπως ήταν πρώτα. Μάλιστα ο Paul Hurton και ο Anthony Dunn, οι δυο φίλοι ανέβασαν το βίντεο με τον φράχτη στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ημέρες το είδαν περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.