17/01/2021 21:25:59

Μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν επάνω από τον ουρανό του New Jersey σαν φόρος τιμής στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται τον κορωνοϊό

Μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν επάνω από τον ουρανό του New Jersey σαν φόρος τιμής στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται τον κορωνοϊό - Media

 

Ο ουρανός του New Jersey γέμισε από μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη επιδείξεων του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Οι Thunderbirds και οι Blue Angels, ικανότατοι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών που αποτελούν και μοίρα επιδείξεων πέταξαν στον ουρανό σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους στα νοσοκομεία που μάχονται τον ιό. 


Τα μαχητικά αεροπλάνα πέταξαν χαμηλά και γρήγορα στο ύψος των ψηλών πολυκατοικιών και ανάμεσα από τους ουρανοξύστες ενώ πίσω τους άφηναν καπνούς που σχημάτιζαν διάφορα σχήματα.

Ο κόσμος βγήκε στα παράθυρα και σήκωσε το κεφάλι του ψηλά και χειροκροτούσε. 


Μετά από το New Jersey τα μαχητικά πέρασαν επάνω από την καρδιά της Νέας Υόρκης το Μανχάταν και έκαναν κύκλους γύρω από το Εμπάιαρ Στειτ.

Μάλιστα μια ημέρα πριν είχε βγει ανακοίνωση από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, ότι ο κόσμος μπορεί να παρατηρήσει τα αεροσκάφη από την ασφάλεια του σπιτιού του και να μην βγει έξω λόγω κορωνοϊού. 


Όμως ο κόσμος αγνόησε την έκκληση αυτή και ξεχύθηκε στους δρόμους για να παρακολουθήσει την επείδειξη αυτή. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.