search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Ανώγεια: «Δρακόντια μέτρα» ασφαλείας για την απολογία του 30χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου

04.05.2020 10:32
Φονικό στα Ανώγεια: Οργή της πλευράς Καλομοίρη για την κατάθεση που «άναψε φωτιές» - «Κατάπτυστο παραμύθι» - Media

 

Κάτω από «δρακόντια μέτρα» ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκοτώσει τον πατέρα του.

Όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί ποδός καθώς την ίδια ώρα θα τελεστεί η κηδεία του μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη στ’ Ανώγεια.

Ο νεαρός άνδρας, όπως αναφέρει το cretapost.gr, ισχυρίστηκε αμέσως μόλις παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του πατέρα του εκείνος ήταν στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ο 29χρονος παραδόθηκε χθες στην αστυνομία –πριν τη λήξη του αυτοφώρου- με πληροφορίες κρητικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο νεαρός διερωτήθηκε αρκετές φορές γιατί αυτό το κακό βρήκε εκείνον και την οικογένειά του.

Ο 29χρονος φέρεται να κατέθεσε πως βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που ο 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του και μόλις άκουσε τον πυροβολισμό όρμησε έξω με το 9άρι όπλο που είχε.

Όταν είδε τον πατέρα του νεκρό, όπως υποστήριξε, θόλωσε και σκότωσε τον 30χρονο. 

Χθες τελέστηκε η κηδεία του δεύτερου νεκρού της τραγωδίας, του 30χρονου.

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου, δίνει την δική του εκδοχή για το πως έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια ισχυριζόμενος ότι στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59