09/07/2020 04:11:19

Ηθοποιός από το «Game of Thrones» έγινε ντελιβεράς λόγω κορωνοϊού

Ηθοποιός από το «Game of Thrones» έγινε ντελιβεράς λόγω κορωνοϊού - Media

 

Ο Μάικλ Κόντρον, ο οποίος συμμετείχε στο «Game of Thrones», άφησε για λίγο την υποκριτική και άρχισε να δουλεύει ως διανομέας σε γειτονιές του Μπέλφαστ όπου ζει για το Asda, όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει online τρόφιμα, ρούχα και είδη σπιτιού. 

«Ο καθένας μας καλείται να παίξει ένα ρόλο αυτή την εποχή. Ο κόσμος τώρα πρέπει να εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι», τόνισε στο «Belfast Live» για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι και παράλληλα εξήγησε πώς έπιασε δουλειά στο Asda. «Ένας φίλος μου με ενημέρωσε ότι το Asda ψάχνει κόσμο να δουλέψει κι έτσι επικοινώνησα. Πήγα, πήρα την δουλειά και μου αρέσει πολύ. Σε αυτή μπορώ να συνεχίσω να συναναστρέφομαι με κόσμο, όπως και στο θέατρο. Ψυχολογικά μου έκανε καλό και συνεχίζει να μου κάνει, ενώ με κρατάει και σε φόρμα».

Τέλος, ο Μάικλ Κόντρον σκέφτεται να την κρατήσει ως part-time απασχόληση τη νέα του δουλειά ακόμα και όταν επιστρέψει στην υποκριτική μετά την καραντίνα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.