search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:38
MENU CLOSE

«Καρφί» Σταμάτη Φασουλή για Τρύφωνα Σαμαρά: «Άχου, και δε με νοιάζει» (Video)

06.05.2020 13:05
Συγκλονίζει ο Φασουλής: Για τον πατέρα μου δεν υπήρχα, μου έκανε ό,τι χειρότερο - Με είχε εξαφανίσει (Video) - Media
 
Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός σκηνοθέτης και κριτής του «Just the 2 of Us», μίλησε για τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος του θεάτρου εξαιτίας της πανδημίας.
 
Μιλώντας για το σχόλιο που έκανε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο κ. Φασουλής τόνισε ότι «έπρεπε να της το πω αυτό. Και της το είπα on camera, τελικά η γυναίκα είναι πολύ αφελής και εγώ νόμιζα ότι είναι κακών προθέσεων. Δεν είναι κακών προθέσεων, είναι αφελής. Έχει πολύ δίκιο η Χριστίνα Παππά με αυτό που είπε. Αλλά έπρεπε να το πω γιατί αυτό έγινε παρουσία κάμερας και έγινε και στο πλατό και αισθάνθηκα λίγο άσχημα. Μπορεί να ήμουν λίγο πιο αυστηρός απ’ ότι έπρεπε».
 
Ερωτηθείς αν ένιωσε να είναι λίγο πιο αυστηρός με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο κριτής του «Just the 2 of Us» απάντησε: «Όπως έλεγε και ο Σταυρίδης σε μία παλιά ταινία…άχου και δεν με ενδιαφέρει… άχου και δεν με νοιάζει. Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης, περνάμε πάρα πολύ άσχημα αυτό τον καιρό. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν θα έχουμε δουλειά το χειμώνα. Συνάδελφοί μου δεν θα έχουν να ζήσουν. Αν δεν βρεθεί το εμβόλιο, είμαστε καταδικασμένοι. Αυτό που μας περιμένει δεν είναι και τόσο εύκολο. Οπότε, καταλαβαίνετε τα ράστα του Σαμαρά είναι πολύ μακριά από τα πραγματικά μου προβλήματα και είναι στο επίπεδο του χαριτωμένου, μόνο. Δεν είναι σε επίπεδο του σοβαρού να το συζητήσω».
 
«Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε σαν ηθοποιοί, σαν σκηνοθέτες γιατί όλοι μένουμε ξεκρέμαστοι. Εκείνο που με πείραξε από τον κ. Πρωθυπουργό, ενώ τον εκτιμώ για πολλά πράγματα που έκανε, δεν αναφέρθηκε στη λέξη θέατρο. Στη χώρα που γεννήθηκε το θέατρο, δεν αναφέρθηκε ούτε καν η λέξη. Όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου αισθανθήκαμε λίγο σαν ανύπαρκτοι, σαν παραπεταμένοι. Ξέρω ότι τώρα προσπαθούν να βρουν λύσεις αλλά και λύση να βρεθεί, πάλι εμείς είμαστε από κάτω, πάλι για εμάς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν παραπονιέμαι ούτε απαιτώ, ζητάω εξηγήσεις και λύσεις», πρόσθεσε.
 
Τέλος, επανήλθε στο θέμα του Τρύφωνα Σαμαρά σημειώνοντας ότι «όλα αυτά έχουν μία χαριτωμενιά και η βαρύτητα είναι ως προς το αγώνισμα του παιχνιδιού. Δεν είναι τώρα στις συμπεριφορές ή σε κάτι που είπαμε».
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30