search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Αιματηρό επεισόδιο με όπλα στην Αχαΐα – Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο

06.05.2020 16:26
Αιματηρό επεισόδιο με όπλα στην Αχαΐα - Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο - Media

 

Αιματηρό επεισόδιο με όπλα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άτομο πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα πιθανόν ύστερα από διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον έξι ατόμων, ένα εκ των οποίων σοβαρά στο μάτι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, 42χρονο, 43χρονη, 25χρονη, 20χρονη, 17 χρονος και δύο ακόμη πιο ελαφρά οι οποίοι δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για την αιτία του αιματηρού επεισοδίου, όπως επίσης κι αν ήταν ένας ή δύο οι δράστες. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο προσαγωγές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42