search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:12
MENU CLOSE

Κέιτι Πράις: Κάλεσε μέντιουμ και της είπε ότι απελευθερώθηκε από τα φαντάσματα που τη στοίχειωναν

07.05.2020 12:44
Κέιτι Πράις: Κάλεσε μέντιουμ και της είπε ότι απελευθερώθηκε από τα φαντάσματα που τη στοίχειωναν - Media

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Katie Price κάλεσε ένα μέντιουμ για να μάθει ότι τελικά απελευθερώθηκε από τα φαντάσματα αφού έφυγε από το σπίτι της.

Η 41χρονη μητέρα ορκίστηκε στο παρελθόν να αφήσει το σπίτι της στο Σάσσεξ αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών υπό τον φόβο ότι ήταν «καταραμένο» και μετακόμισε σε ένα αρχοντικό στο Σάρεϊ ,κοντά στον πρώην σύζυγό της Peter Andre.

Πηγές από το περιβάλλον της Katie ισχυρίστηκαν ότι αισθάνεται ότι το νέο σπίτι της στο Σάρεϊ είναι «το πρώτο μέρος που έζησε χωρίς φάντασμα» και αισθάνεται ότι «μεγάλες αλλαγές» έρχονται.

Μια πηγή δήλωσε στο The Sun ότι η Katie στράφηκε σε μέντιουμ για βοήθεια αφού μετακόμισε από το σπίτι του στο Σάσσεξ σε ένα ακίνητο στο Σάρεϊ.

Η σταρ μετακόμισε στο σπίτι για να θεραπεύσει το μετατραυματικό στρες της.

«Εξομολογήθηκε ότι το σημερινό της σπίτι είναι το πρώτο μέρος που έζησε χωρίς φάντασμα», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέντιουμ είπε ότι η Katie θα παραμείνει ανύπαντρη στο άμεσο μέλλον, την οποία θα χαρεί να ακούσει καθώς μπορεί να επικεντρωθεί στα πέντε παιδιά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:10