search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Την «πάτησε» αστυνομικός: Τους έκανε παρατήρηση για τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούν και του έκλεψαν το ποδήλατο (Video)

07.05.2020 13:41
Την «πάτησε» αστυνομικός: Τους έκανε παρατήρηση για τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούν και του έκλεψαν το ποδήλατο (Video) - Media

 

Ένας νεαρός έκλεψε το ποδήλατο δημοτικού αστυνομικού, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να διαλύσει μια παρέα νέων κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, τη Δευτέρα.

Ο δημοτικός αστυνομικός του Thames Valley στο Λονδίνο, εξηγούσε τη σημασία των κανόνων κοινωνικών αποστάσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας για τους νέους.

Το υπόλοιπο πλήθος γελάει και κοροϊδεύει τον αστυνομικό, καθώς ένας από αυτούς φωνάζει: «Πώς θα φτάσεις στο σπίτι, πού είναι το ποδήλατό σου;»

Τελικά, ο αστυνομικός κάλεσε για ενισχύσεις και οι νέοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ εκείνος που πήρε το ποδήλατο το άφησε σε κάποιο σημείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41