search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Στράτος Διονυσίου: Συγκινούν οι δυο γιοι του 30 χρόνια μετά τον θάνατo του μεγάλου ερμηνευτή (Video/Photos)

12.05.2020 09:10
Στράτος Διονυσίου: Συγκινούν οι δυο γιοι του 30 χρόνια μετά τον θάνατo του μεγάλου ερμηνευτή (Video/Photos) - Media

 

Τριάντα χρόνια από την ημέρα που Στράτος Διονυσίου έφυγε από τη ζωή συμπληρώθηκαν χθες, Δευτέρα, με την απώλεια ενός τόσο σπουδαίου ερμηνευτή να αφήνει φτωχότερο το τραγούδι.

Οι γιοι του, Άγγελος και Στέλιος με αφορμή την ημέρα του μνημόσυνου του πατέρα τους ανέβασαν στα social media συγκινητικές αναρτήσεις για εκείνον.

Ο μεγαλύτερος, ο Άγγελος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία γράφοντας: «11/5/1990 — 11/5/2020- 30 χρόνια χωρίς την φυσική σου παρουσία αλλά είσαι κοντά μας ..πάντα στην καρδιά μας και στο μυαλό μας .. Μας λείπεις», ενώ λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε ένα βίντεο από αφιέρωμα για τον αξέχαστο τραγουδιστή, γράφοντας: «Ένας ήταν ο Μάγκας… Από το αφιέρωμα στον Στράτο».

 

«Σαν σήμερα έφυγες από κοντά μας πριν 30 χρόνια αλλά είσαι πάντα στην σκέψη μας και στην καρδιά μας!!» έγραψε με τη σειρά του ο Στέλιος Διονυσίου δίπλα σε ένα περτρέτο του πατέρα του που ανήρτησε στον δικό του λογαριασμό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01