search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:48
MENU CLOSE

Μητσοτάκης και Τσίπρας βγήκαν… τσάρκα στην Αθήνα χωρίς κανένα μέσο προστασίας (Photos)

14.05.2020 11:01
tsipras1

 

Φαίνεται πως η εντυπωσιακή καλοκαιρία που επικρατεί αυτές τις ημέρες ήταν μια καλή ευκαιρία τόσο για τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη όσο και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, να περπατήσουν στο κέντρο της Αθήνας και να κάνουν μικρές περιοδείες.

Ας σημειωθεί πάντως ότι αμφότεροι οι δύο πολιτικοί άνδρες έδωσαν το… κακό παράδειγμα, αφού κυκλοφόρησαν και ήρθαν σε επαφή με καταστηματάρχες και άλλους ανθρώπους χωρίς κανένα μέτρο υγειονομικής προστασίας, είτε μάσκα είτε γάντια, παρά τις …αυστηρές συστάσεις της πολιτικής προστασίας, ούτε κράτησαν αποστάσεις ασφαλείας. Έβγαλαν μάλιστα και …φωτογραφίες με περαστικούς.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης. Στη συνέχεια, οι δυο τους έκαναν βόλτα στην αγορά, για πάνω από 30 λεπτά, ενώ συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος.  

«Άμεσες και στοχευμένες δράσεις αναμένονται σύντομα», ανέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε σχετική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ερμού. 

Επίσκεψη Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας 

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζομένους είχε και ο Αλέξης Τσίπρας. Από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενος από τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Χριστόφορο Βερναρδάκη.   

Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζόμενους για τα προβλήματα και την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46