10/07/2020 12:29:44

Εναλλακτικός ο τελικός της Eurovision 2020: «Europe Shine A Light» (Video)

Εναλλακτικός ο τελικός της Eurovision 2020: «Europe Shine A Light» (Video) - Media

 

Όλα είναι έτοιμα για το δίωρο σόου της Eurovision που φέρει την ονομασία «Europe Shine A Light» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου στις 10 το βράδυ σε σχολιασμό της Μαρίας Κοζάκου, η οποία μετέδωσε για πρώτη φορά τον Διαγωνισμό της Eurovision, το 2006.

Το δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που αντικαθιστά τον Μεγάλο Τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα προβληθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το Web Tv της ΕΡΤ στις 22:00

Η ΕΒU μέσα από την εκδήλωση έχει στόχο αφενός μεν να τιμήσει με ένα διαφορετικό τρόπο τους 41 καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στο φετινό ακυρωθέντα 65ο διαγωνισμό, αφετέρου δε να δείξει την ενότητα της Ευρώπης.

Οι Ολλανδοί παρουσιαστές θα παρουσιάσουν πιο συγκεκριμένα, το «Eurovision: Europe Shine A Light» θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, με εκπλήξεις, ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του μουσικού θεσμού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.