search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Έπος: Ιερέας κάνει αγιασμό με… νεροπίστολο (Photo)

18.05.2020 12:56
Επίθεση κατά πάντων από ιερέα σε αγιασμό: Διαδηλώνετε για ΣΥΡΙΖΑ, Φύσσα, Γρηγόρόπουλο, ομοφυλόφιλους αλλά όχι για τις μάσκες (Video) - Media
 
Ένας ιερέας στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να συνεχίσει να ευλογεί τους πιστούς τηρώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
 
Οι φωτογραφίες που αρχικά δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της εκκλησίας του Αγίου Αμβροσίου στο Facebook δείχνουν τον ιερέα να ρίχνει με νεροπίστολο αγιασμό μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
Ο ιερέας είχε λάβει όλα τα προστατευτικά μέτρα καθώς φορούσε μάσκα, ασπίδα προσώπου και γάντια.
Οι εικόνες αυτές αναδημοσιεύτηκαν από πάρα πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα ο ιερέας να γίνει viral.
Ο ιερέας μιλώντας στο BuzzFeed News εξέφρασε την ανησυχία του και τον προβληματισμό του για το πώς μπορεί να αντιδράσει το Βατικανό όταν θα κυκλοφορήσουν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
“Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση”, είπε. Η ιδέα ήταν να βρει έναν τρόπο για να συνεχίσει να αγιάζει τους πιστούς κατά την διάρκεια του Πάσχα πάρα την πανδημία.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν στις 11 Απριλίου.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01