search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Περί επίκαιρων ερωτήσεων

30.07.2012 06:18
oldphotos134337540741.jpg

Εξηγήσεις από βήματος για τον τρόπο συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια του Σώματος έδωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι, λόγω της επτακομματικής Βουλής και των διαδικασιών που ακολουθούνται, η δυνατότητα που υπάρχει είναι να συζητηθούν 4 με 5 ερωτήσεις από κάθε βουλευτή του κόμματος όλη τη χρονιά. 

Εξηγήσεις από βήματος για τον τρόπο συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια του Σώματος έδωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι, λόγω της επτακομματικής Βουλής και των διαδικασιών που ακολουθούνται, η δυνατότητα που υπάρχει είναι να συζητηθούν 4 με 5 ερωτήσεις από κάθε βουλευτή του κόμματος όλη τη χρονιά. Γι’ αυτό τους συνέστησε να είναι προσεκτικοί στον ρυθμό κατάθεσης των ερωτήσεων και στην πολιτική στόχευσή τους, αφού υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να υλοποιηθεί η προτροπή Τσίπρα να μην «αφήσουν ήσυχη» την κυβέρνηση….  Π.Σ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26