search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:38
MENU CLOSE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bi – θα μπορούσα να έχω κάνει ένα παιδί (Video)

22.05.2020 16:43
Γιώργος Γιαννόπουλος: Η αδιάκριτη ερώτηση για την απιστία που τον έφερε σε αμηχανία (Video) - Media

 

«Θα μπορούσα να έχω κάνει ένα παιδί αφού μέχρι τα 22 μου έχω υπάρξει και bisexual και δεν είναι δύσκολο να το ξαναθυμηθείς» είπε με αφοπλιστικό και καυστικό του χιούμορ ο στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν μπορούμε στη ζωή μας να τα έχουμε όλα. Εμένα προσωπικά δεν με εμπνέει να έχω ένα παιδί που δεν μπορώ να του παρέχω το τυπικό -καλώς ή κακώς αυτό είναι- μοντέλο οικογένειας που θα το κάνει να έχει καλύτερες βάσεις για να είναι πιο ευτυχισμένο και αν μη τι άλλο, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, θεωρώ ότι το να έμπαινα στη διαδικασία, που θα μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνω ένα παιδί και όχι μέσω παρένθετης μητέρας, κανονικά, -γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bi- οπότε δεν είναι τόσος κόπος να θυμηθείς 100 χρόνια μετά, στα 122 να ξανακάνεις κάτι για να αποκτήσεις παιδί» προσέθεσε.

Μίλησε όμως και για πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

«Θεωρώ άδικη την επίθεση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ήταν μεγαλειώδες» είπε αναφερθείς στην αντιδράσεις που προέκυψαν από την ανοιχτή συναυλία στους δρόμους της Αθήνας εν μέσω καραντίνας. «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μια κουκίδα στον χώρο του τραγουδιού που αν εξαφανιστεί αύριο έχει μόνο 1,5 τραγούδι πίσω του και that’s all» σχολίασε σύμφωνα με το reader.gr.

Ερωτηθείς για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Nομίζω αν αύριο έκλεινε η ιδιωτική τηλεόραση, τρία θα ήταν τα μεγάλα κεφάλαια στα οποία θα αναφερόμασταν: η Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Συγκινήθηκα από το αποχαιρετιστήριό της».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τη Θεία Κοινωνία, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χαρακτήρισε «άδικη» την επίθεση που δέχτηκε ο τραγουδιστής. «Σε μια εποχή που έχουμε δώσει μάχες να μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος και μιλάει για το τι θα έκανε που είναι δικαίωμά του και τον έχουμε κάνει σκουπίδι; Το θεωρώ ανεπίτρεπτο» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα έβγαινε για ρομαντικό δείπνο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ή τον SNIK είπε «ότι αυτό τώρα είναι δύσκολη ερώτηση; Φυσικά με τον SNIK»!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01