search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01
MENU CLOSE

Σταμάτης Γονίδης: «Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού – Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν»

23.05.2020 15:31
Σταμάτης Γονίδης: «Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού -  Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν» - Media

 

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται». 

Ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε από το σπίτι του στη Βούλα και για τον κορωνοϊό ενώ εξήγησε τι συνέβη με τον αστυνομικό και τις σπανακόπιτες εν μέσω καραντίνας. 

“Ασχολούμαι με πνευματικά θέματα. Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία. Όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία, Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης. Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα” είπε.

“Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται”.

“Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή”.

“Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν”.

Ο ίδιος περιέγραψε τι συνέβη στο περιβόητο περιστατικό -το οποίο επιβεβαίωσε- που τον σταμάτησε αστυνομικός στην καραντίνα χωρίς χαρτιά καθώς πήγαινε να αγοράσει σπανακόπιτα από φούρνο μακριά από το σπίτι του.

O καλλιτέχνης μίλησε και για συνεργασίες που τον πίκραναν. Όπως είπε υπήρξαν αλλά δήλωσε ότι “όταν κάτι δε λύνεται, κόβεται”.

“Δεν είναι ωραίο να κρίνεις και να μιλάς άσχημα για κάποιους. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Δε μπορεί να σε αγαπάνε και να σε θέλουν όλοι. Κάποιες φορές το καλό δεν πουλάει”.

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι γράφει τον νέο δίσκο της Άντζελας Δημητρίου ενώ θέλησε να θίξει το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών που εδώ και 4 χρόνια δεν έχουν καταβληθεί εξαιτίας του κενού που δεν έχει καλύψει ακόμα το Υπουργείο Πολιτισμού.

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:00