search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Καθηγητές του Β. Δημάκη: Ζητούμε από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευσή της

26.05.2020 15:47
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Βασίλη Δημάκη - Media

 

Ανακοίνωση για την κατάσταση του απεργού πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη εξέδωσε η γενική συνέλευση των μελών ΔΕΠ του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών (στο οποίο φοιτά ο Δημάκης), ζητώντας από τη Πολιτεία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και δασκάλες του Βασίλη Δημάκη, σπουδαστή του Τμήματός μας στο ΕΚΠΑ, πληροφορηθήκαμε με λύπη μας ότι συνεχίζεται η περιπέτεια του φοιτητή μας.

Εκφράζουμε την αγωνία μας για την κατάσταση της ήδη βεβαρημένης υγείας του, καθώς βρίσκεται εκ νέου σε λευκή απεργία (πείνας – δίψας).
 
Ζητούμε από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να μεριμνήσει προκειμένου να αποκατασταθεί αμέσως, εν όψει και της εξεταστικής περιόδου, η πλήρης και αποτελεσματική πρόσβαση του Βασίλη Δημάκη στην πανεπιστημιακή εκπαιδευτική δραστηριότητα, κάτι το οποίο έχει έμπρακτα, με την καθημερινή παρουσία και προσπάθειά του, αποδείξει ότι συνιστά κύριο μέλημά του».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01