search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:47
MENU CLOSE

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μπροστά στο φακό, ποζάρει στο γραφείο της (Photos)

27.05.2020 16:29
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μπροστά στο φακό, ποζάρει στο γραφείο της (Photos) - Media

 

Λίγο πριν συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η κα Σακελλαροπούλου εργαζόταν στο γραφείο της.

Εκεί, κατά παρέκκλιση των ειωθότων, επετράπη στους φωτογράφους να μπουν λίγο νωρίτερα μέσα στο γραφείο της και να μην την πετύχουν όρθια όπως συνέβαινε στο παρελθόν αλλά καθισμένη να εργάζεται.


Ετσι, έσπευσαν να «πυροβολήσουν» με δεκάδες κλικ μέσα από τους φωτογραφικούς φακούς τους για να έχουν καρέ με την νέα ΠτΔ σε διάφορα ενσταντανέ (όρθια, καθιστή στο γραφείο της) και σε διάφορες πόζες.


Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σοβαρή και αμήχανη κατά τη φωτογράφιση, καθώς δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη με την δημοσιότητα, έσκασε και μερικά χαμόγελα ενώ φωτογραφήθηκε φορώντας τα γυαλιά της αλλά και χωρίς αυτά.


Στο φόντο των φωτογραφιών κυριαρχούν οι βαριές ξύλινες βιβλιοθήκες έμφορτες από εκατοντάδες βιβλία, παρακαταθήκη των προκατόχων της. Ωστόσο η Κ. Σακελλαροπούλου έχει βάλει και μερικές διακριτικές προσωπικές πινελιές της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01