search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Τραμπ: Πολύ κακό «δώρο» της Κίνας ο κορωνοϊός

28.05.2020 15:44
Τραμπ: Πολύ κακό «δώρο» της Κίνας ο κορωνοϊός - Media

 

Ακόμα μία επίθεση κατά της Κίνας για την εξάπλωση του κορονοϊού εξαπέλυσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ,μετά την ανακοίνωση ότι οι νεκροί στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τις 100.000.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε όλο τον κόσμο ο κορονοϊός, ένα πολύ κακό “δώρο” από την Κίνα, εξαπλώνεται. (σ.σ. Αυτό) δεν είναι καλό!».

​Ο Τραμπ έχει πολλές φορές χαρακτηρίσει τον ιό «κινεζικό» ενώ κατηγορεί ευθέως την Κίνα ότι δεν έκανε ό,τι έπρεπε για να εμποδίσει την εξάπλωσή του ή να προειδοποιήσει έγκαιρα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού στη χώρα ξεπέρασαν τους 100.000.

«Βρεθήκαμε μόλις σε ένα πολύ θλιβερό ορόσημο με τους θανάτους από την πανδημία του νέου κορονοϊού να φθάνουν τους 100.000. Προς όλες τις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή συμπάθειά μου και αγάπη για όλα όσα αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι υποστήριζαν και αντιπροσώπευαν. Ο Θεός μαζί σας!», ήταν το tweet που ανήρτησε ο Αμερικανός πρόεδρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21