search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:49
MENU CLOSE

Η «καβάτζα» για την ηρωίνη ήταν στα…Ενετικά Τείχη

30.05.2020 08:18
Η «καβάτζα» για την ηρωίνη ήταν στα…Ενετικά Τείχη - Media

 

Ένας 36χρονος και ένας 33χρονος συνελήφθησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης,  εντοπίστηκε ο 33χρονος να μεταβαίνει σε περιοχή των Ενετικών Τειχών όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες. Ακολούθησε η σύλληψη του και στη συνέχεια η σύλληψη του 36χρονου. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 807,1 γραμμαρίων. Οι ποσότητες της ηρωίνης βρίσκονταν μέσα σε γυάλινα βάζα, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των αλλοδαπών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ιδιόχειρες σημειώσεις και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46