search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Του επιτέθηκε επειδή του έκανε παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση

30.05.2020 15:23
Θεσσαλονίκη: Τους κρατούσαν φυλακισμένους και ζητούσαν λύτρα από συγγενείς τους - Media

 

Επίθεση από οδηγό δέχθηκε ένας 23χρονος, οδηγός και ο ίδιος, στον περιφερειακό δρόμο Αλιβερίου, επειδή του έκανε παρατήρηση για την οδήγησή του. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δύο οδηγοί κατευθύνονταν με τα οχήματά τους προς το κέντρο της πόλης όταν ο πρώτος εξ αυτών, ένας 23χρονος, «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση στον άλλον γιατί οδηγούσε επικίνδυνα. Σύμφωνα με την έγκληση που κατατέθηκε αργότερα στο ΑΤ Αλιβερίου από τον παθόντα, ο άλλος οδηγός κατέβηκε από το όχημά του και του κατάφερε μπουνιές στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και εξαφανίσθηκε. Ο νεαρός μετέβη αρχικά στο ΚΥ Αλιβερίου όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου η υπόθεση να πάρει το δρόμο της για τις ποινικές και άλλες ευθύνες του «νταή» οδηγού, καθώς πρόλαβε και κατέγραψε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24