search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Βασίλης Λέκκας: «Εργαστηριακό κόλπο όλο αυτό με την πανδημία»

01.06.2020 07:00
Βασίλης Λέκκας: «Εργαστηριακό κόλπο όλο αυτό με την πανδημία» - Media

 

Για την πανδημία του κορωνοϊού που τους τελευταίους μήνες πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης μίλησε ο Βασίλης Λέκκας στην εφημερίδα «Μακεδονία».

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τον ιό ως “εργαστηριακό κόλπο” πίσω από τον οποίο κρύβονται συμφέροντα…

«Δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά εικάζω, σε πολύ μεγάλο βαθμό, ότι όλο αυτό με την πανδημία είναι εργαστηριακό κόλπο. Μιλάμε για μία διαστροφή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που παράγει ό,τι παράγει για να μπορέσει να επιβάλει έναν έλεγχο όχι προς όφελος της ανθρωπότητας, αλλά για να εξυπηρετήσει τον εαυτό της και τα δικά της συμφέροντα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην επαναλειτουργεία των σχολείων, ο τραγουδιστής εξέφρασε τον προβληματισμό του, σημειώνοντας ότι θεωρεί άσκοπο και επικίνδυνο να γυρίσουν οι μαθητές στα θρανία για 20 μέρες και μάλιστα, εκ περιτροπής.

«Τώρα που άνοιξαν τα γυμνάσια είδα να εφαρμόζονται όσα περίμενα με τις μάσκες και τις αποστάσεις. Δεν είναι εύκολο, μην ζητάμε ευθύνες από τα παιδιά. Είναι δυνατόν να ελέγξεις έναν 16χρονο ή 17χρονο που βγαίνει και πηγαίνει σε καφέ; Επίσης με προβληματίζει όλο αυτό με τα μέτρα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα θέατρα. Ίσως χρειαζόταν ένα μεγαλύτερο περιθώριο εγκλεισμού για να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Δεν βλέπω τον λόγο να πάνε μόνο 20 μέρες τα παιδιά στα σχολεία και μάλιστα εκ περιτροπής. Εγώ ως γονιός ανησυχώ όταν βάζω σε κίνδυνο το παιδί μου και εμένα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30