search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Ανέβασε φωτογραφία με το νέο της χτένισμα και την απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν (Photo)

01.06.2020 15:36
Ανέβασε φωτογραφία με το νέο της χτένισμα και την απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν (Photo) - Media

 

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές θανάτου τόσο για τον εαυτό της όσο και για τον νεαρό γιο της, αφού μοιράστηκε φωτογραφίες στο διαδίκτυο όπου είχε κάνει πλαξίδες τα μαλλιά της.

Η Influencer Sarah Stevenson, γνωστή στα social media ως Sarah’s Day, είχε φτιάξει στα μαλλιά της μακριές, πολύχρωμα πλεξούδες ως μέρος μιας διαφήμισης για τη νέα της συνεργασία με τη μάρκα μόδας του Σίδνεϊ White Fox Boutique.

Ο αυστραλιανή Influencer υγείας και φυσικής κατάστασης προκάλεσε οργή με τα στιγμιότυπα, καθώς οι άνθρωποι την επέκριναν για «πολιτιστική καταλληλότητα».

Εκατοντάδες άνθρωποι πλημμύρισαν τα σχόλια, γράφοντας: «Η έλλειψη συνειδητοποίησης και πεποίθησης ότι μπορείτε απλώς να διαγράψετε σχόλια από άτομα που προσπαθούν να σας παιδαγωγήσουν είναι ασέβεια και ανησυχητικό».

Η Stevenson σοκαρίστηκε από την απάντηση στις φωτογραφίες της και αποφάσισε να αποσύρει την διαφήμιση.

Αργότερα, μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί μια συγνώμη.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram της, είπε ότι είχε στεναχωρηθεί ότι κάτι που είχε κάνει είχε προσβάλει τους ανθρώπους.

Έγραψε: «Αυτή η αβεβαιότητα και η θλίψη στην καρδιά μου με οδήγησε να κάνω την εκστρατεία. Λυπάμαι αν προσβάλω κανέναν. Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου. Θέλω ΟΛΟΙ να αισθάνονται δυνατοί, εκτιμημένοι και με αυτοπεποίθηση. Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους και κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ να σεβαστώ τη γνώμη όλων».

Η 27χρονη συνέχισε να λέει ότι τα χτενίσματα της Coachella ήταν η έμπνευση πίσω από τη φωτογράφηση.

«Ούτε μια φορά σκέφτηκα την πολιτιστική καταλληλότητα», εξομολογήθηκε.

«Αν αυτό έβγαινε ακόμη και στο μυαλό μου, δεν θα το έκανα γιατί ξέρετε ότι μισώ τη σύγκρουση, μισώ τη διαμάχη», πρόσθεσε.

Συνέχισε: «Λυπάμαι πολύ, έσφαλα, παραπληροφορήθηκα, αδόμητη. Κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ τώρα να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου και να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου»

Ωστόσο, η συγγνώμη της έκανε ελάχιστα καθησύχασε τους ανθρώπους και αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση για άλλη μια φορά αφού έλαβε απειλές θανάτου.

«Παίρνω πλήρεις απειλές θανάτου και μίσους για μένα και τον Φοξ. Είναι βάναυσο… Ξέρω ότι το 99% από εσάς με ακολουθείτε επειδή με αγαπάτε, αλλά αυτό το 1% – είναι τρελοί», είπε.

Από τότε, τράβηξε ξανά τις φωτογραφίες, επιλέγοντας να έχειμια μακρά, μονή κοτσίδα αυτή τη φορά.

Παραδέχθηκε ότι η επιλογή ενός νέου χτενίσματος για τις φωτογραφίες την είχε φέρει στα πρόθυρα των δακρύων, καθώς «φοβόταν μην κάνει κάτι λάθος και να αναστατώσει τους ανθρώπους».

Συνέχισε να λέει ότι ένιωθε σαν «περπατούσε με κελύφη αυγών» και δεν ήταν σίγουρη αν θα αισθανόταν ποτέ φυσιολογική ξανά μετά από αυτό το περιστατικό.

«Δεν παίζω το θύμα, αλλά νιώθω πολύ εύθραυστη», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01