search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Η συγκινητική προσπάθεια τριών Πυροσβεστών να σώσουν ένα γατάκι (Video)

02.06.2020 10:24
Η συγκινητική προσπάθεια τριών Πυροσβεστών να σώσουν ένα γατάκι (Video) - Media

 

Για τρεις ώρες προσπαθούσαν τρεις πυροσβέστες στην Αθήνα προκειμένου να απεγκλωβίσουν ένα γατάκι που είχε παγιδευτεί σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το zoon.gr, οι τρεις άνδρες τα κατάφεραν τελικά, αν και το γατάκι μόλις ελευθερώθηκε έφυγε τρομαγμένο, τρέχοντας! Ωστόσο, αυτή η πράξη ανθρωπιάς έμεινε καταγεγραμμένη σε ένα βίντεο που συνοδευόταν από ένα τρυφερό ποστ που έκανε η Ελένη Σαμπάνη στο Facebook:

«Πιστεύω σε έναν κόσμο γεμάτο ανθρωπιά κι αγάπη. Για κάθε ύπαρξη σ’ αυτόν τον πλανήτη.Σήμερα, ένα μικροσκοπικό γατάκι τρύπωσε κι εγκλωβίστηκε στη μηχανή του αυτοκινήτου μου.

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να σώσουν αυτήν την ψυχούλα. Γιατί, για κάποιους είναι υπολογίσιμη. Γιατί, κάποιοι παραμένουν Άνθρωποι. Γιατί αυτοί οι τρεις πυροσβέστες αγόγγυστα και με πείσμα προσπαθούσαν για ώρες να το σώσουν. Χωρίς να αισθάνονται πως χάνουν το χρόνο τους.  Δίχως αδέξιες κινήσεις μη τύχει και το πληγώσουν. Με προσοχή και αγάπη το κράτησαν εν τέλει στα χέρια τους. Και το πρόσωπό τους έλαμπε από ικανοποίηση.  Κι εγώ, από τόση ευτυχία που ακόμη υπάρχουν Άνθρωποι!

Υ.Γ.: Προτού προλάβω να απαθανατίσω τη σωτήρια στιγμή, το γατάκι το έσκασε τρέχοντας φοβισμένο.

Εύχομαι να πέσει σε χέρια που θα του δείξουν την ίδια αγάπη..» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22