search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:47
MENU CLOSE

Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Χιλιάδες στήλες το λεπτό για τα 11,5 εκατ. ευρώ

04.06.2020 11:06
Νέο τζακ - ποτ στο Τζόκερ (Πίνακας) - Media

 

Σε ρυθμούς mega τζακ ποτ κινούνται σήμερα τα πρακτορεία και το tzoker.gr καθώς το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπως και η επισκεψιμότητα στο tzoker.gr και στο app του ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμο εδώ).

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 απόψε και όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης τόσο αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο συμπληρώνονται οι στήλες του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη, τις τελευταίες ώρες πριν από την κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ, παίζονταν 20 χιλιάδες στήλες το λεπτό.

Ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ

Όπως όλα δείχνουν τα δελτία που θα συμπληρωθούν θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο που κατατέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε.

Από τις 27 Φεβρουαρίου 2020, οπότε και ξεκίνησε το σερί των τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ έχουν παιχτεί περισσότερα από 82 εκατομμύρια στήλες συνολικά. Οι κληρώσεις χωρίς ανάδειξη μεγάλου νικητή για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι 37, αριθμός-ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ στην ιστορία του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί 37 επιτυχίες που έχουν μοιραστεί 1.594.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ στα τελευταία 37 τζακ ποτ

Στο συγκεκριμένο σερί των τζακ ποτ, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, ο αριθμός 13 ήταν ο πιο τυχερός μεταξύ των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ, καθώς εμφανίστηκε πέντε φορές, δηλαδή τις περισσότερες φορές. Ακολούθησαν οι αριθμοί 7 και 10 που κληρώθηκαν από τέσσερις φορές ο καθένας. Στον αντίποδα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ 4 και 5 δεν έχουν εμφανιστεί καμία φορά στις τελευταίες 37 κληρώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30