search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Τέλος οι χοροί: Χωρίς πίστες και μόνο με καθήμενους πανηγύρια, συναυλίες και μπουζούκια (Video)

04.06.2020 11:09
Τέλος οι χοροί: Χωρίς πίστες και μόνο με καθήμενους πανηγύρια, συναυλίες και μπουζούκια (Video) - Media

 

Νέα… ήθη και έθιμα θα ισχύσουν φέτος το καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού σε πανηγύρια, συναυλίες και κέντρα διασκέδασης, σύμφωνα με όσα είπε το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως αποκάλυψε πανηγύρια και συναυλίες θα έχουν μόνο καθήμενους, ενώ δεν θα μπορεί κάποιος στα κέντρα διασκέδασεις να πάρει το ποτό του από το μπαρ για να μην υπάρξει κίνδυνος συνάθροισης.

«Ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και έκανε λόγο για πιο αυστηρούς κανόνες στους κλειστούς χώρους εστίασης, συγκριτικά με τους υπαίθριους και τους ημιυπαίθριους χώρους.

Σχετικά με τις οργανωμένες πλαζ, είπε ότι από το ερχόμενο Σάββατο θα επιτρέπεται η μουσική και η κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και η Παρασκευή φαγητών.

Σε σχεδόν έναν μήνα από τώρα, την 1η Ιουλίου, ξεκινούν οι συναυλίες, όπου και εκεί θα υπάρχουν κανόνες, με βασικότερο ότι δεν θα υπάρχουν όρθιοι, αλλά μόνο καθιστοί.

Στο οικονομικό σκέλος είπε ότι, «συνεχίζεται και τον Ιούνιο η στήριξη των επιχειρήσεων» και θα ανακοινωθούν κι άλλα για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

«Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε», τόνισε.

Ερωτηθείς τέλος σχετικά με τη χρήση μάσκας, είπε ότι ισχύει και ότι στις περισσότερες επιχειρήσεις τηρούνται τα μέτρα. «Δεν είναι μόνο θέμα προστίμων οι κανόνες, τα μαγαζιά που τους παραβαίνουν, θα κλείνουν για δέκα μέρες».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:29