search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Σταμάτης Γαρδέλης: Έχω κρεμαστεί από τις αντένες του τρόλεϊ για να το σταματήσω – Η κοπέλα που ήθελα ήταν μέσα

05.06.2020 14:28
Σταμάτης Γαρδέλης: Σε όλες τις σκηνές με μηχανές με ντούμπλαραν (Video) - Media

 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο «Μεσημέρι» και μεταξύ άλλων περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αφηγήθηκε πώς με την τότε αγαπημένη του, από μια βόλτα στο Αστεροσκοπείο βρέθηκαν μαζί στο… Λος Άντζελες.
«Ήταν πριν 40 χρόνια. Όμορφη εκείνη Είδαμε τα αστέρια και είπα ‘’Τόσο μικρή βόλτα;’’ και κόντρα στην κόντρα πήγαμε στο Λος Άντζελες. Ήταν μηχανόβια εκείνη με πήγε βόλτα Και με ιντρίγκαρε περισσότερο. Κράτησε 6 μήνες αυτός ο έρωτας. Δούλευα. Έφτιαχνα χάμπουργκερς στο Μπέβερλι Χιλς. Ήμουν 21 χρόνων, ήμουν πολύ ώριμος για να τα κάνω αυτά. Ήταν η μεγαλύτερη παρόρμηση της ζωής μου» ανέφερε.

Ενώ περιγράφοντας μία από τις μεγαλύτερες τρέλες που έχει κάνει από έρωτα: «Έχω κρεμαστεί από τις αντένες του τρόλεϊ για να το σταματήσω επειδή ήταν η κοπέλα που ήθελα μέσα, κάπως έτσι…(…) Έχω υποφέρει, έχω πονέσει από έρωτα και έχω πονέσει και γυναίκες…» παραδέχθηκε.

Ο ηθοποιός που υπήρξε ίνδαλμα στη δεκαετία του ’80, εξήγησε ότι η δημοφιλία που είχε τότε δεν τον αλλοίωσε: «Δεν την ψώνισα. Κράταγα μια ανέπαφη πλευρά του εαυτού μου», ενώ για την παρούσα οικονομική του κατάσταση, ανέφερε: «Εξακολουθώ να περνάω περίοδο οικονομικής ανασφάλειας. Δεν είχα ποτέ τη φιλοδοξία να γίνω πλούσιος».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:41