search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03
MENU CLOSE

Απίστευτη ληστεία: Ντύθηκαν επιθεωρητές υγείας με λευκές στολές και πήραν 15.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ (Video)

05.06.2020 15:08
Απίστευτη ληστεία: Ντύθηκαν επιθεωρητές υγείας με λευκές στολές και πήραν 15.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ (Video) - Media

 

Η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ κατέγραψε καρέ καρέ τη δράση των 4 ληστών που ντυμένοι επιθεωρητές υγείας, μπήκαν στο σούπερ μάρκετ στην πόλη Πιτερμαριτζμπουργκ στη Νότιο Αφρική. 
Ντυμένοι στα λευκά και με τις κατάλληλες διαφανείς ασπίδες και μάσκες προσώπου παρουσιάστηκαν στον διευθυντή του σούπερ μάρκετ και του είπαν πως είναι επιθεωρητές υγείας για τον covid-19 και πως είχαν πάει στο κατάστημα για να ελέγξουν εάν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.
Μπήκαν σαν κύριοι και όταν έφτασαν στο γραφείο του διευθυντή έβγαλαν όπλα κάτω από τις λευκές τους ρόμπες και του ζήτησαν επιτακτικά να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Σε ελάχιστο χρόνο γέμισαν τις σακούλες με 15.000 ευρώ και στη συνέχεια ψύχραιμοι, βγήκαν από το γραφείο προχώρησαν προς την έξοδο και εξαφανίστηκαν.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03