search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Το «κομμένο» βίντεο του Τραμπ από το Twitter: Τον κατηγορεί για λογοκλοπή

05.06.2020 18:53
Το «κομμένο» βίντεο του Τραμπ από το Twitter: Τον κατηγορεί για λογοκλοπή - Media

 

Το Twitter έχει λάβει από νωρίς έμπρακτες αποστάσεις από τη ρητορική του Ρεπουμπλικανού προέδρου βάζοντας μάλιστα σήμανση σε τιτίβισμα του Τραμπ αναφέροντας ότι έχει παραβιάσει τους «κανόνες σχετικά με τον εγκωμιασμό πράξεων βίας».

Σήμερα, το Twitter, έρχεται να «τιμωρήσει» τον ηγέτη των ΗΠΑ που με το διχαστικό του λόγο έχει προκαλέσει την οργή των αμερικανών πολιτών που κατά χιλιάδες διαδηλώνουν από άκρη σε άκρη για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το βίντεο της καμπάνιας Τραμπ αποτελείται από ένα κολλάζ βίντεο και φωτογραφιών από διαδηλώσεις και ταραχές που ξέσπασαν μετά τον φόνο του Αφροαμερικανού Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς, με τον Τραμπ να ακούγεται να μιλά.

Η προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου ανήρτησε το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 45 δευτερολέπτων και στο YouTube του Τραμπ.

Το Twitter επεσήμανε ότι το βίντεο παραβιάζει την πολιτική του περί πνευματικών δικαιωμάτων.

«Ανταποκριθήκαμε σε βάσιμες καταγγελίες που μας έκαναν ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους» εξήγησε εκπρόσωπος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01