16/07/2020 19:21:23

Μειωμένη αλλά υπαρκτή η έξοδος των Αθηναίων - Πτώση 20% της κίνησης στις Εθνικές Οδούς

Μειωμένη αλλά υπαρκτή η έξοδος των Αθηναίων - Πτώση 20% της κίνησης στις Εθνικές Οδούς - Media

 

Μειωμένη σε σχέση με το 2019 αλλά υπαρκτή, δεδομένου ότι έχουν συμπληρωθεί μόλις πέντε περίπου εβδομάδες από την πρώτη άρση των περιορισμών κυκλοφορίας, ήταν η έξοδος των Αθηναίων προς την επαρχία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η έξοδος ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, με ουρές να σχηματίζονται τόσο στα διόδια των Αφιδών, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όσο και στα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου.

Πτώση 20% στις εξόδους από το Λεκανοπέδιο

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας που παρουσίασε το OPEN TV, από τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί του Σαββάτου περίπου 92.000 οχήματα είχαν περάσει από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου και της Αθηνών - Λαμίας.

Στην έξοδο του Αγίου Πνεύματος του 2019, κατά την ίδια ημέρα, είχαν διασχίσει τα διόδια 115.000 οχήματα, κάτι που δείχνει μια μείωση της τάξης του 20% στην κίνηση των οχημάτων. Παρά τη μείωση, η Τροχαία και οι υπεύθυνοι των αυτοκινητοδρόμων αναφέρουν ότι η έξοδος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν πολύ μεγαλύτερη των προσδοκιών που είχαν -λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.