search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς οι Aρχές απέκτησαν καθαρή εικόνα της δράστιδος

07.06.2020 09:59
Επίθεση με βιτριόλι: Κωμικά τα σενάρια για επίθεση μέσα στο νοσοκομείο, λέει ο Κεχαγιόγλου - Media

 

Την «καθαρή» εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη, στην Καλλιθέα, έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία.

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναφέρει ότι η δράστις απαθανατίστηκε από κάμερα ευκρίνειας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θησεώς, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. Φορά μπεζ καπαρντίνα, έχει σακίδιο στην πλάτη και κρατάει στο χέρι της ένα μπλε δοχείο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησε για να μεταφέρει το βιτριόλι.

Η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου εργάζεται η νεαρή γυναίκα, 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα προκειμένου να παρακολουθήσει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστις έφυγε από το σημείο με ταξί. 

Όπως αποκάλυψε «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστριδα σκόπευε να πραγματοποιήσει την επίθεση μια μέρα νωρίτερα αλλά δεν το έκανε επειδή η κοπέλα έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της. 

«Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη»

Φίλος της Ιωάννας που είχε ταξιδέψει μαζί της στην Ισπανία, λίγο πριν δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι, ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη αυτό. Την θυμάμαι σαν έναν χαρούμενο άνθρωπο, με ενέργεια με ταξίδια…Δεν μου είχε πει ότι την απασχολούσε κάτι». 

«Δεν υπήρχε κάποιο σημάδι ανησυχίας, δεν ήταν αγχωμένη» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας  πως μαθαίνει νέα για την κατάσταση της υγείας της από κοινούς γνωστούς. Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχει ζητηθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία να καταθέσει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:07