search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Σάλος στο Twitter με ερωτική ταινία του Netflix – Σκηνές άγριου σεξ και πλοκή που… διχάζει! (Video)

09.06.2020 09:46
Σάλος στο Twitter με ερωτική ταινία του Netflix - Σκηνές άγριου σεξ και πλοκή που... διχάζει! (Video)  - Media

 

Διχασμένοι φαίνεται ότι είναι οι λάτρεις του Netflix με την πρεμιέρα του πολωνικού ερωτικού φιλμ “365 Dni”.

Από τις πρώτες ώρες που είναι διαθέσιμη στη δημοφιλή πλατφόρμα, η ταινία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με πολλούς να… ιντριγκάρονται από το trailer που παραπέμπει σε «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Άλλοι, βέβαια, προβληματίζονται ιδιαίτερα με την πλοκή του έργου με χρήστες στο Twitter να κατηγορούν το φιλμ ότι ωραιοποιεί μια σχέση εξαναγκασμού ανάμεσα σε έναν απαγωγέα και το θύμα του.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία με τίτλο «365 DNI» (365 ημέρες) αφηγείται την ιστορία του της Πολωνίδας executive Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) η οποία απάγεται και κρατείται αιχμάλωτη από τον αρχιμαφιόζο  Massimo Torricelli (Michele Morrone), ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Σικελία. Ο Massimo λέει στη Laura ότι θα την κρατήσει κοντά του με το… ζόρι για έναν χρόνο, μέχρι τα επόμενα γενέθλιά της, προκειμένου να τον ερωτευτεί. Αυτή αρχικά αντιστέκεται αλλά με τον καιρό αλλάζει γνώμη. Μάλιστα, η σταδιακή μεταστροφή της συνοδεύεται από αλλεπάλληλες σκηνές άγριου σεξ και αυστηρώς ακατάλληλων σκηνών.

Πολλοί είναι οι χρήστες στο Twitter που κάνουν λόγο για soft πορνό, καθώς οι σκηνές του έργου χαρακτηρίζονται υπερβολικά τολμηρές και ρεαλιστικές. Δε λείπουν και αυτοί που αναρωτιούνται αν πρόκειται όντως για υποκριτική ή αν κάποια από τα στιγμιότυπα είναι αληθινά..

Αναφορικά με την πλοκή, πολλοί τη θεωρούν ανύπαρκτη, ενώ βρίσκουν το σενάριο κακογραμμένο και τις ερμηνείες για… κλάματα!

Αρκετοί, τέλος, μπήκαν στη διαδικασία να συγκρίνουν το έργο με το «50 Shades of Grey», που επίσης έχει χαρακτηριστεί από πολλούς κριτικούς ως μια κάκιστη ταινία.

Φυσικά, υπήρξαν και εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με το αμφιλεγόμενο φιλμ, κυρίως λόγω του πρωταγωνιστή του Michele Morrone, για τον οποίο παρατηρείται παροξυσμός στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59