search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Φωτεινή Δάρρα: Live streaming απόψε από τη συναυλία στο άλσος Κηφισιάς

09.06.2020 10:15
Φωτεινή Δάρρα: Live streaming απόψε από τη συναυλία στο άλσος Κηφισιάς  - Media

 

Πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ, για τις νέες πρωτοποριακές καλοκαιρινές – διαδικτυακές συναυλίες της Φωτεινής Δάρρα, με φόντο το Άλσος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης! Σε λίγες ώρες από τώρα η ξεχωριστή ερμηνεύτρια μαζί με μια εξαιρετική ορχήστρα θα “εκπέμψει” από τον πανέμορφο και δροσερό κήπο, παρουσιάζονται μια συναυλία την οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/

Η Φωτεινή θα είναι εκεί για να γεμίσει τη βραδιά με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, κάνοντας μας να ζήσουμε την ατμόσφαιρα μιας καλοκαιρινής συναυλίας που τόσο έχουμε επιθυμήσει!

Οι καλοκαιρινές συναυλίες της Φωτεινής Δάρρα το 2020 αποτελούν μια νέα πρωτοποριακή ιδέα, ένα πολιτιστικό γεγονός στον παλμό του σήμερα! Έπειτα από μια σειρά διαδικτυακών συναυλιών που κράτησαν παρέα σε χιλιάδες ανθρώπους όλο αυτό το διάστημα κι είχαν σκοπό την ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας μας, η Φωτεινή Δάρρα πρωτοπορεί και πάλι με μια μοναδική ιδέα: Συναυλίες live streaming με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο κινηματογραφικού επιπέδου που μπορούν να εκπέμψουν από παντού!

Με την υπέροχη φωνή της και τη συναρπαστική ερμηνεία της, έχοντας στο πλάι της τον εξαιρετικό ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, αλλά και μια μοναδική ορχήστρα που αποτελείται από τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά και μπάσο, ταξιδεύει στην Ελλάδα και τραγουδάει εκπέμποντας το σήμα της από όποιο μέρος μπορεί να φανταστεί ο νους μας μέσω live streaming για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απoλύτως επαγγελματικές προδιαγραφές στις επίσημες ιστοσελίδες κάθε Δήμου και διοργάνωσης που επισκέπτεται. Εφόσον το κοινό δεν μπορεί να παρακολουθήσει μαζικά συναυλίες σε ένα καλοκαιρινό τοπίο, φέρνουμε το τοπίο στο κοινό!

Οι συναυλίες θα συνεχιστούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα εξακολουθήσουν να εκπέμπουν και παρουσία κοινού αμέσως μόλις επιτραπεί!

Κάθε συναυλία είναι μια διαφορετική Εμπειρία! Πριν τις συναυλίες το κοινό μπορεί να ψηφίζει ποια τραγούδια θα ήθελε να ακούσει στην επόμενη συναυλία μέσα από τα social media της Φωτεινής Δάρρα, δημιουργώντας έτσι επαφή με τον καλλιτέχνη και συμβάλλοντας στη δημιουργία του μουσικού προγράμματος!

Οι επόμενοι σταθμοί θα ανακοινωθούν άμεσα! Ανάμεσά τους και ένας προορισμός που θα προκαλέσει αίσθηση…

Παρακολουθείστε τη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα απόψε το βράδυ στις 9 από εδώ:

https://www.facebook.com/foteinidarra/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26