search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:37
MENU CLOSE

Οργή Χαρίτση κατά Πέτσα: Να παραιτηθεί, κάνει τη «βρώμικη δουλειά» για τον Μητσοτάκη

11.06.2020 12:27
Χαρίτσης: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει το πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση της ΝΔ την χρηματοδοτική ενίσχυση των ΜΜΕ - Media
 
Σφοδρή επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή τις αποκαλύψεις για το πώς και πού διατέθηκαν τα χρήματα για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς», αλλά και για την υπόθεση του πτυχίου του γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού, Κ. Λούλη.
 
Αναλυτικά, ο Α. Χαρίστης τόνισε ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να δώσει απαντήσεις και συγκεκριμένα στοιχεία για τα 20 εκ. ευρώ, ομολόγησε επί της ουσίας ότι τα χρήματα των φορολογουμένων μοιράστηκαν κατά το δοκούν, χωρίς κριτήρια αναγνωσιμότητας, αριθμού εργαζομένων και επιχειρηματικής βιωσιμότητας. Είναι προφανές ότι το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να κάνει δώρα σε “ημετέρους” και ταυτόχρονα δια του οικονομικού εκβιασμού να χειραγωγήσει τα Μέσα.
 
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε κυνικά πως στην περίπτωση του Γ.Γ. Τουρισμού, κ. Λούλη, δεν συνιστά πρόβλημα το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει παραβιάσει το νόμο, διορίζοντας κάποιον χωρίς αναγνωρισμένο πτυχίο σε μια θέση που αυτό είναι προαπαιτούμενο.
 
Η θεσμική παρεκτροπή και το πάρτι διασπάθισης δημόσιου χρήματος φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη. Εφόσον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέλαβε να κάνει τη βρώμικη δουλειά, τώρα που κατέρρευσαν όλα τα προσχήματα και οι δικαιολογίες, το μόνο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36