search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:00
MENU CLOSE

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δραστών – Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. το υλικό από τις κάμερες

14.06.2020 09:42
Νίκη Κεραμέως: Προτεραιότητά μας το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου  - Media

 

Θέμα χρόνου είναι για έμπειρους αστυνομικούς η διαλεύκανση της υπόθεσης εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονική. 

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της μικρής παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα αναφορικά με τις συνθήκες εξαφάνισής της την τελευταία Πέμπτη, μετά το τέλος των μαθημάτων.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει το υλικό από κάμερες ασφαλείας κοντά στο βενζινάδικο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου άφησε τη μικρή η άγνωστη γυναίκα, και όχι μόνο.

Η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να τη βοηθήσουν να αισθανθεί ασφάλεια και να τους πει όλα όσα συνέβησαν τις ώρες που την κρατούσαν μακριά από το σπίτι της. Η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της, ενώ δεν επετράπη στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:56