search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01
MENU CLOSE

«Καρφί» ΣΥΡΙΖΑ για τον «Μεγάλο Περίπατο»: Το χάος αποτέλεσμα της έλλειψης διαλόγου και προετοιμασίας

15.06.2020 13:38
5094846.jpg

 

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εικόνες κυκλοφοριακού «εμφράγματος» που προκάλεσαν οι παρεμβάσεις για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, κατηγορώντας δήμο και κυβέρνηση για έλλειψη προετοιμασίας και πλημμελή διάλογο πριν την εφαρμογή του σχεδίου.

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «σημερινή εικόνα χάους του κέντρου της Αθήνας, ημέρα έναρξης των πανελλαδικών, αποτελεί ένα καμπανάκι για τους σχεδιασμούς Κυβέρνησης και Δήμου Αθηναίων. Μία παρέμβαση άγνωστων αποτελεσμάτων και συνεπειών προχωράει χωρίς κανέναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και με ελλειπή προετοιμασία.
 
Το κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να γίνει πεδίο πρόχειρου πειραματισμού σε βάρος κατοίκων, εργαζομένων και επαγγελματιών. Περιμένουμε από την Κυβέρνηση και την Δημοτική Αρχή μεγαλύτερη σοβαρότητα και να παρουσιάσουν το σχέδιο τους:
 
1. Για την ουσιαστική αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
 
2. Για την προστασία της κατοικίας, του λιανεμπορίου και των επαγγελματιών του κέντρου.
 
Κανένα φιλόδοξο σχέδιο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς σεβασμό στην καθημερινότητα των ανθρώπων της Αθήνας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01