search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Πατέρας στο πρώτο του παιδί ο Γιώργος Χρανιώτης! Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο (Photo)

16.06.2020 10:24
Πατέρας στο πρώτο του παιδί ο Γιώργος Χρανιώτης! Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο (Photo) - Media

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος τις τελευταίες ώρες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε, μάλιστα, φωτογραφία μέσα από την αίθουσα τοκετού όπου βλέπουμε τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία κλαίει από συγκίνηση λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση του μικρού τους.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα. Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη, όχι μόνο για την εμπειρία σου, αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται. Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom, που ήταν στο πλευρό της γυναίκας μου, από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις. Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια. Ευχαριστούμε πραγματικά, για αυτή την εμπειρία!!!» έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21