search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Μουκίδης για Αργυρό: Τον άκουσα να τραγουδά αδερφούς Κατσιμίχα και έκλαψα (Video)

16.06.2020 12:25
Μουκίδης για Αργυρό: Τον άκουσα να τραγουδά αδερφούς Κατσιμίχα και έκλαψα (Video) - Media

 

Στην ερμηνεία τραγουδιών των αδερφών Κατσιμίχα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό αναφέρθηκε ο στιχουργός, Γιώργος Μουκίδης λέγοντας πως όταν τα άκουσε «έκλαψε από στεναχώρια».

Για την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο MEGA είπε «το είδα αυτό το πράγμα» και τόνισε πως δεν του άρεσε καθόλου η ερμηνεία τραγουδιών του Δημήτρη Μητροπάνου.

«Δεν χρειαζόταν. Λέει καλά τα “ξημερώματα” και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάτι “μη γυρίσεις” των Κατσιμιχαίων και έκλαιγα. Από τη στεναχώρια μου έκλαιγα», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το αν θα έδινε τραγούδι του στον Κωνσταντίνο Αργυρό είπε πως παλιά θα το έκανε αλλά πλέον όχι αφού «τώρα όταν με συναντάει μου λέει “έλα να πιούμε έναν καφέ, θέλω ένα κομμάτι” και μετά εξαφανίζεται. Εμένα αυτό μου κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν μου αρέσει».

«Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερος από τον Αργυρό σαν χαρακτήρας και πιο συνεπής καλλιτεχνικά, σεβαστικός στα τραγούδια» ανέφερε.

«Με τον Νότη Σφακιανάκη ακόμα δεν λέμε καλημέρα. Μπορεί κάποια στιγμή άμα πεθάνω να έρθει στην κηδεία μου να πει “συγγνώμη ρε φίλε”. Εντάξει εγώ θα το δεχτώ», είπε ο Γιώργος Μουκίδης.

Αναφερόμενος στο βιβλίο που γράφει ο κ. Μουκίδης είπε πως ξεκίνησε το 2002 «η ιστορία η βασική δεν ήταν κορονοϊός, έλεγε πως υπήρχε ένας ιός που κολλήσανε οι γάτες και κινδυνεύουν οι άνθρωποι και οι γάτες και για να γίνουν καλά φτιάξανε ένα τεράστιο κομπιούτερ στο Σέντραλ Παρκ και έβαλαν τις γάτες σε καραντίνα για ένα μήνα».

Σε ερώτηση για τον συνωστισμό στα μαγαζιά απάντησε «ποια κλαμπ και ποιος συνωστισμός; Αν πας στην παραλία το Σαββατοκύριακο έχει 5.000 κόσμο, ο ένας πάνω στον άλλο».

Για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών τόνισε πως «θα πρέπει ο κόσμος να ξεκινήσει να πληρώνει. Τώρα στην καραντίνα είδαν όλοι αυτό που περνάμε εμείς τέσσερα χρόνια. Οι καλλιτέχνες δεν πήγαν δύο μήνες στη δουλειά τους και δεν πληρώθηκαν. Εμείς που παίζετε η δουλειά μας εδώ και τέσσερα χρόνια δεν πληρωνόμαστε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:45