search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για την τραγουδίστρια των Evanescence (Video)

17.06.2020 13:35
Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για την τραγουδίστρια των Evanescence (Video) - Media

 

Η τραγουδίστρια των Evanescence έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο όταν η διάσημη μπάντα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 2003.

Η Amy Lee είναι η frontwoman του συγκροτήματος Evanescence, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία από το πρώτο του ήδη άλμπουμ, το «Fallen», το οποίο κυκλοφόρησε το 2003. Μυστηριώδης, ταλαντούχα, με τη φωνή της να ξεχωρίζει και να μαγεύει το κοινό, η τραγουδίστρια και μουσικός απέκτησε εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο, που είχαν μάθε απέξω τους στίχους των μεγάλων της επιτυχιών, όπως «Bring me to life» και «My Immortal».

Η ίδια σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και είναι αφιερωμένη στη μουσική. Αν και οι επόμενοι δίσκοι των Evanescence σίγουρα δε γνώρισαν τη δόξα του «Fallen», κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων των φανατικών οπαδών τους.

Η Amy Lee σήμερα είναι 38 ετών και πρόσφατα έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην αυστραλιανή τηλεόραση και την εκπομπή «Today show». Αυτό που σίγουρα κανείς μπορεί να πει με σιγουριά είναι ότι η μουσικός δεν έχει μεγαλώσει σχεδόν καθόλου από τη χρονιά που συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό.

«Όταν ηχογραφούσαμε το “Fallen” ήμουν 21 χρονών. Μόλις δυο χρόνια πριν είχα τελειώσει το σχολείο. Όταν είδαμε το βίντεο κλιπ μας στο MTV να παίζεται ξανά και ξανά και όχι μόνο μια φορά, καταλάβαμε ότι αυτό που ζούσαμε ήταν πραγματικότητα» είπε η Amy Lee στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:32