search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:00
MENU CLOSE

«Υπόθεση βιτριόλι»: Το παράξενο αίτημα της 35χρονης κατηγορούμενης (Video)

18.06.2020 16:13
Επίθεση με βιτριόλι: Το μυστήριο με τη διαγραμμένη αναζήτηση στο Google - Media
 
Από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Η 35χρονη κατηγορούμενη για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα μπορεί με τη στάση της να οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως επιδιώκει να εμφανιστεί ως άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα για να κριθεί με επιείκεια, όμως μέσα στις φυλακές το μυαλό της φαίνεται να λειτουργεί καθαρά και κυρίως λογικά.
 
Όπως αποκάλυψε το Mega, η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όταν πληροφορήθηκε ότι μπορεί να ρίξει την ενδεχόμενη ποινή της με εργασία μέσα στις φυλακές, κατέθεσε γρήγορα το σχετικό αίτημα. Η 35χρονη ζήτησε να εργαστεί είτε στο καφενείο είτε στη βιβλιοθήκη των γυναικείων φυλακών.
 
Η 35χρονη ζήτησε να μάθει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για τις κρατούμενες που εργάζονται και αμέσως μετά ζήτησε να εργαστεί αμέσως. Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες μέρες, εφόσον εγκριθεί το αίτημά της, από το Συμβούλιο Εργασίας.
 
Η 35χρονη μεταφέρθηκε στις φυλακές το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Αμέσως μετά την απόφαση του ανακριτή, που δεν την άκουσε να απαντάει σε καμία ερώτησή του για το έγκλημα. Την ίδια στρατηγική ακολουθεί κι στον Κορυδαλλό.
 
Λαμβάνει τα γεύματά της κανονικά κι κρατάει το στόμα της κλειστό. Όπως εκτιμούν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, η κατηγορούμενη περιμένει να φανούν όλα τα στοιχεία της έρευνας και να απαντήσει μετά. Τώρα πιθανότατα φοβάται πως από τα στοιχεία που υπάρχουν κάθε ισχυρισμός μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ.
 
Ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών. Διαθέτει δικό του μπάνιο με τουαλέτα και η 35χρονη βρίσκεται μόνη. Όχι για λόγους ασφαλείας όπως μας διευκρινίζει η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών, αλλά επειδή αυτό επιτάσσουν τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορωνοϊό.
 
 
Το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες, ακολουθήθηκε πιστά και στην περίπτωση της 35χρονης, που μεταξύ άλλων ζήτησε να ενημερωθεί για τις μέρες και ώρες των επισκεπτηρίων. Μεταξύ των πρώτων ερωτήσεων που έκανε η 35χρονη, ήταν αν μπορεί να κάνει αγορές από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο των φυλακών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15