search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων

24.06.2020 05:07
Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων - Media

 

Στην Ιστορία, την Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον θα εξεταστούν σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Ειδικότερα, όσον αφορά το νέο σύστημα:

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Για τις Πανελλαδικές με το παλαιό σύστημα, θα εξεταστούν οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2020 ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2020 θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42