search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:31
MENU CLOSE

Αντιπαράθεση Παπαδάκη με συνήγορο 33χρονης: «Της κάνετε αγιογραφία, δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου» (Video)

24.06.2020 06:00
Αντιπαράθεση Παπαδάκη με συνήγορο 33χρονης: «Της κάνετε αγιογραφία, δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου» (Video) - Media

 

Την υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης που προφυλακίστηκε για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη διατύπωσε ο δικηγόρος της.

Ο κ. Β. Νουλέζας μιλώνας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είπε αρχικά ότι και ως ανθρωπος αντιμετωπίζει την κατηγορούμενη με μεγάλο προβληματισμό, με περισυλλογή και ευαισθησία. 

Όπως είπε, η 33χρονη την ημέρα που έκανε την αρχική της κατάθεση -την οποία λίγες μέρες μετά αναίρεσε- ήταν σε οικτρή κατάσταση σωματικά και ψυχικά και πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, είναι χρήστης ναρκωτικών. Δεν είχε την πνευματική διαύγεια και καθαρότητα, γαλήνη και νηφαλιότητα για να μπορεί να καταθέσει όπως ακριβώς ήθελε 

Αντιδρώντας ωστόσο στον υπερασπιστικό λόγο του κ. Νουλέζα, και στα λεγόμενά του ότι της έλειπε το παιδί της επειδή της το στερούσε ο πρώην σύζυγός της και για αυτό πήρε την 10χρονη μαζί της, ο Γ. Παπαδάκης του είπε ότι με όσα λέει ουσιαστικά κάνει αγιογραφία της κατηγορούμενης και ότι αυτό δεν του το επιτρέπει η συνείδεησή του ως άνθρωπος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30