search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Καμένα Βούρλα: Στις φλόγες εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

24.06.2020 06:03
Καμένα Βούρλα: Στις φλόγες εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση το βράδυ της Τρίτης για τους κατοίκους στα Καμένα Βούρλα όταν ξέσπασε φωτιά στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο “Ράδιο” δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, σε ένα σημείο από όπου διέρχονται αρκετοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με το lamiareport, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ στο φρεάτιο του ασανσέρ. Η άμεση επέμβαση των Πυροσβεστών του Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου με δύο οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή τους Γιώργο Μπόνο πρόλαβε τα άσχημα, καθώς γύρω από το κτίριο υπήρχε άφθονη βλάστηση δείγμα της εγκατάλειψης του χώρου από τους ιδιοκτήτες του.

Για αυτό το λόγο από τους πυροσβέστες έγινε εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το κτίριο για την ύπαρξη κάποιας άλλης εστίας, όπως και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Καμένων Βούρλων, αλλά και από τους ανθρώπους του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Αντύπα Αντύπα αλλά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο.

Από την Πυροσβεστική θα διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01